One top 10 and another…

by Maxime_Morel

De laatste 10 dagen van het jaar zijn aangebroken en het is dus tijd om allerlei verschillende top 10-lijsten te maken. De radiozenders doen het meestal met de favoriete hits aller tijden, de winkels met de top 10 best verkochte geschenken voor de feestdagen en in fashion wordt de 10 best dressed-lijst opgesteld.

Zo ook bij Vogue. Het meest invloedrijke modeblad ter wereld heeft een special edition gemaakt van de 10 best geklede vrouwen ter wereld. Blake Lively siert de cover in prachtig goud, maar binnenin vind je ook klassieke sterren als Marion Cotillard en Sarah Jessica Parker. Jammer genoeg is de special edition niet verkrijgbaar in Belgie, MAAR niet getreurd. Via de webshop van condenast kan je nu het magazine uit de VS laten overkomen! En dat allemaal zonder vervoerskosten!! Een aanrader voor elke fashionaddict!

Vogue Best Dressed!

Geen zin in heel de rompslomp of gewoon geen budget meer om het te betalen (tja die feestdagen zijn nu  eenmaal nogal kostelijk..) dan kan je altijd nog Tommy Ton’s best dressed list raadplegen. Bij hem geen filmsterren of muzikanten, eerder modebloggers, redacteurs en fashionista’s! Eerst was er Tommy Ton shoots the OFFcatwalk-scene, en nu is er dus een selectie van zijn favoriete outfits die hij afgelopen jaar geshoot heeft! Take a peak! BTW, my favorite? Emmanuelle Alt! Casual Chic in Balmain ALWAYS looks good!

xo

M.