BEP: the E.N.D. World Tour

by Maxime_Morel

Gisteren was het het concert van The Black Eyed Peas en toegegeven: het was FANTASTISCH! De sfeer zat goed, de muziek zeker, en de act was volledig!

Het concert begon met een DJ set gevolgd door Cheryl Cole. Fight for this love was altijd al een geweldig nummer, maar live is het alleen nog maar beter!! Een geweldige start van een geweldig concert!

Natuurlijk kom je wel voor de hoofdact en niet voor het voorprogramma, dus toen de beats van Let’s get it started door de speakers raasden, was iedereen meteen vertrokken. De echte kippenvelmomenten waren echter toch Where is the love? en Big girls don’t cry.

De Morgen gaf echter een erg slechte kritiek op het concert. De journalist vond dat het concert te veel op een videoclip leek (dat klopt misschien wel maar het stoorde totaal niet) en dat Fergie de enige is met een echt zangstem. Dat laatste is misschien ook wel waar maar draait een concert niet eerder om het totaal pakket? Will I Am en co zorgden voor de sfeer en de toffe noot terwijl Fergie de echte zangnoten voor haar rekening nam. Dan is het toch ideaal in evenwicht?

Niet alleen het middenplein (waar ik stond) feestte goed mee, maar ook de mensen op de tribunes waren uitzinnig! Ik vraag me af waar de De Morgen-journalist zat…

Om je een beeld te geven van het concert heb ik speciaal voor jou een filmpje gemaakt (sorry voor de slechte geluidskwaliteit, maar dat krijg je nu eenmaal van te filmen met een fototoestel..):

I hope you like it..

xoxo

M.

Advertisements