Sports Fashion

by Maxime_Morel

Mode verovert niet alleen het straatbeeld, maar ook op sportgebied wordt het steeds belangrijker. Verschillende ontwerpers hebben een sportlijn of maken gewoonweg alleen maar sportieve kleding. Denk maar aan Dirk Bikkembergs of Bjorn Borg. Anderzijds heb je ook de designers die voor een sportmerk ontwerpen. Zo heeft Stella McCartney verschillende lijnen getekend voor Adidas. Naast de Yoga-, Golf- en Looplijn zijn er ook nog verschillende anderen waaronder fitness en tennis. Onder andere Caroline Wozniacki koos tijdens de Australian Open 2010 voor McCartney’s ontwerp.

 

Caroline Wozniacki for Stelly McCartney

Ook de sportmerken zelf beginnen meer en meer rekening te houden met hoe hun sporters voor de dag komen. Ana Ivanovic tennist net zoals Wozniacki ook met Adidas, alleen viel haar keuze op een jurkje dat door Adidas zelf is ontworpen. Toen ik het begin dit jaar zag tijdens de eerste Grand Slam van het jaar, MOEST ik dat jurkje gewoon hebben!
 

Ana Ivanovic for Adidas

Naas het jurkje heb ik ook nog het rokje ervan gekocht. Weliswaar in andere kleuren. Wit met zwart. Ik zal aankomende zomer dus zeker erg stylish voor de dag komen op het tennisterrein!
Advertisements