Wanna be a star in your own Gossip Girl Episode??

by Maxime_Morel

Hello Upper East Siders… Elke fan van de serie Gossip Girl kent die zin ZEKER! Hier in België zenden ze de serie jammer genoeg niet uit (wanneer komt daar trouwens verandering in??), maar de DVD’s kan je gelukkig wél kopen! Op de nieuwste DVD-box van seizoen 3 zal het nog even wachten zijn, vermits The CW (de zender die de serie uitzendt) even een pauze heeft genomen. Sommigen onder ons hebben de eerste 12 afleveringen van het 3e seizoen misschien al gezien en vinden het (net zoals ik) niet kunnen dat de volgende aflevering pas in maart on air komt! 1 woord: SCHAN-DA-LIG!

Maar… Jawel er is een maar! Omdat het nog even wachten is op die nieuwe afleveringen, is The CW alvast begonnen met de promotie van de serie. Hierdoor kan je nu op mygossip.cwtv.com je eigen gepersonaliseerde GG filmpje maken! Hierin ben jij het nieuwe hoofdpersonage en dat zorgt natuurlijk alweer voor een “hot” onderwerp voor Gossip Girl om over te roddelen. Jep, you’re the new IT-girl/boy! Wil je mijn filmpje alvast zien? Klik dan hier.

Het is een superinitiatief en het zet zeker aan tot dromen! Zeg nu zelf: Welke jonge vrouw wil nu niet “gecast” worden als de nieuwe IT-girl (in Gossip Girl)? Mede door de innovatieve en originele campagne blijft Gossip Girl één van mijn meest favoriete series!

Want some new gossip? I’ll keep you posted

xoxo

M.

Advertisements