The TOP of the international Lingerie-scene

by Maxime_Morel

Victoria’s Secret heeft alweer haar halfjaarlijkse modeshow gehouden in New York City. Alle nieuwe niemendalletjes werden getoond tijdens een spetterende show. Zowel de klassiekere ontwerpen als de jongere PINK-lijn kwamen uitgebreid aan bod. Elk jaar opnieuw is de Victoria’s Secret show een evenement dat je niet kan missen. ! Jammer genoeg is er hier in België geen Victoria’s Secret concept-store, maar VT4 vond dat de Belgische fans niet op hun honger moesten blijven zitten. Daarom kon je zaterdagnacht (je moest er natuurlijk wel wat langer voor opblijven, maar ach elke fashionaddict (zoals ik), heeft dat er graag voor over ;)) op VT4 de modeshow herbekijken!

Ook dit jaar was het weer meer een vette party dan een echt modeshow. The Black Eyed Peas was de muzikale gast. Nummers als Boom Boom Pow en Meet me halfway zorgden ervoor dat het feestgedruis, of moet ik zeggen modegedruis, volledig kon losbarsten. Reken je bij deze internationale act ook de wereldbekende Victoria’s Secret Angels bij, dan weet je dat het een geweldige avond was. Doutzen Kroes, Heidi Klum, Marissa Miller en co zetten weer letterlijk en figuurlijk hun beste beentje voor.

Ben je supernieuwsgierig geworden naar al die prachtige lingerie of eerder geinteresseerd in de muzikale act? Neem dan zeker een kijkje op onderstaand filmpje!

xoxo

Talk to you soon!

Advertisements